info@igualvet.com/Carrer Bruc, 52, 08700 Igualada


0

Tu carrito está vacío

protecció davant del flebotom

Els canvis en les condicions climatològiques dels darrers anys han fet que la temporada de risc de picada del flebotom (transmissor de la leishmaniosi) s'hagi anat ampliant de mica en mica.

Aquesta temporada de risc a Espanya era de 4-6 mesos, mentre que ara el risc de contagi pot existir durant tot l'any. Per això els laboratoris van decidir fer nous estudis d'eficàcia dels collarets, més prolongats en el temps, per comprovar si els seus alts índexs de repel·lència davant del flebotom s'adaptaven a aquestes condicions climatològiques actuals.

Després dels estudis, les Autoritats Sanitàries han aprovat aquests collarets davant del mosquit transmissor de la leishmaniosi amb un sol collar demostrant una eficàcia repel·lent entre el 94% i el 98% de forma persistent durant tot aquest període davant aquest paràsit. Ja no hauràs de preocupar-te de quan comença o acaba la temporada de risc, els collarets protegiran la teva mascota davant del flebotom.

Els nostres collarets , Prevendog (protecció 6 mesos ), Scalibor (protecció 12 mesos i Seresto ( protecció 8 mesos) també té una indicació de protecció davant de puces i paparres, per això et recomanem que en funció de l'estil de vida de la teva mascota i de la càrrega parasitària a la zona on viu, consultis al teu veterinari l'opció més recomanable per a ell/ella.El teu veterinari serà qui millor et pugui recomanar si posar-li només un collaret a l'any, continuar posant-ne dos o posar-ne un i combinar-ho amb alguna protecció extra davant de les puces i paparres.

Suscríbete